Lajme

Loja jashtë ndihmon në zhvillimin fizik, shoqëror dhe imagjinativ tek fëmijët

Loja jashtë ndihmon në zhvillimin fizik, shoqëror dhe imagjinativ tek fëmijët ?‍♂️?‍♀️

Ekipet tona të Urgjencës, në bashkëpunim me Komunën e Prishtinës, sot filluan punimet për rregullimin e këndeve të lojërave për mikët më të mirë të lagjes Dardania ??

#NPBkudoneqytet

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.