Lajme

MBAJ DISTANCËN, MBROJ VETEN DHE TË TJERËT

MBAJ DISTANCËN, MBROJ VETEN DHE TË TJERËT

Për shkak se COVID-19 përhapet nga një person në tjetrin, ulja e mënyrave që njerëzit të vijnë në kontakt të ngushtë me njëri-tjetrin është thelbësore.

Distancimi shoqëror do të thotë të qëndrosh në shtëpi sa më shumë që të jetë e mundur dhe të shmangësh vendet e mbushura me njerëz- ku kontakti i ngushtë me të tjerët është i mundshëm.
Nëse dalja jashtë shtëpisë është e pashmangshme, ju lusim të mbani distancë së paku 1.5 metra me personat e tjerë, kështu mund t’i shmangeni spërkatjes kur dikush kollitet ose teshtitë në afërsi tuajën.

Që kjo distancë të jetë vizualisht e dukshme Ndërmarrja Publike Banesore ka vendosur shirit lajmërues në hapësirat e saj për klientë.

#bëhuipërgjegjshëm #mbrohu #mbajdistancë

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.