Lajme

Mbrojtja më e mirë është zbulimi i hershëm ?

Ftojmë gratë dhe burrat, vajzat dhe djemtë që të vizitojnë qendrat shëndetësore dhe të informohen sa më mirë për rëndësinë dhe zbulimin e hershëm të kancerit të gjirit.
Mbrojtja më e mirë është zbulimi i hershëm ?.

Mbrojtja nga Kanceri i Gjirit

Ftojmë gratë dhe burrat, vajzat dhe djemtë që të vizitojnë qendrat shëndetësore dhe të informohen sa më mirë për rëndësinë dhe zbulimin e hershëm të kancerit të gjirit.Mbrojtja më e mirë është zbulimi i hershëm ?.

Posted by Ndërmarrja Publike Banesore SH.A. Prishtinë on Thursday, 31 October 2019

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.