Lajme

Me funksionalizimin e dyerëve automatike rregullohet siguria dhe rendi brenda ndërtesës

Dyertë e prodhurara nga NPB janë të punuara ashtu që hyrja juaj të jetë e rregullt dhe të ketë një pamje estetikisht të bukur si brenda ashtu edhe jashtë ???‍?

Me funksionalizimin e dyerëve automatike rregullohet siguria dhe rendi brenda ndërtesës ??

#përnjëhyrjetësigurt

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.