Lajme

Me kënaqësi ju prezantojmë ekipin tonë të javës ?

Enveri, Arsimi, Muhameti dhe Liridoni janë pjesë e ekipit për investime në kuadër të Mirëmbajtjes ???

Vlera të rëndësishme e jashtëzakonisht të çmueshme për NPB janë puna ekipore dhe gjuha bashkëpunuese ??? Rritja e produktivitetit dhe performancës së ofrimit të shërbimeve për qytetarët nuk do të ishte kaq cilësore po të mos ekzistonin punonjës si këta, të palodhshëm e me plot vullnet ?

Puna dhe angazhimi i pashoq i ekipeve si ky, e bëjnë më të lehtë rrugëtimin tonë dhe përfundimin e objektivave tona me sukses ??

Enveri, Arsimi, Muhameti dhe Liridoni janë shembulli i duhur i komunikimit të hapur e të shëndosh dhe i bashkëpunimit të mirëfilltë në punë ☺️ Andaj, duke qenë të tillë nuk kemi sesi të mos jemi krenar dhe tejet të lumtur që i kemi në mesin tonë ?

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.