Lajme

Me kënaqësi ju prezantojmë punëtoren tonë të javës, Shukrane Osmani

Me kënaqësi ju prezantojmë punëtoren tonë të javës, Shukrane Osmani, zyrtare në Departamentin e Financave 👩🏻‍💻

Shukranja, ose Shuki siç e thërrasim të gjithë, është një kolege e shoqe tejet e sjellshme, bashkëpunëtore dhe e palodhshme 😊

Shukranja që plot 40 vite është punonjëse e NPB-së 🤗 Në tërë këto vite ka dhënë kontribut të jashtëzakonshëm për Departamentin e Financave por edhe për NPB në përgjithësi 🙂

Duke u bërë një shembull i punonjëses së zellshme në punë, Shukranja çdo ditë e më shumë na bënë krenare që në mesin tonë kemi kolege, shoqe më vlera kaq të mira, shembull për gjeneratat e reja 🥰

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.