Lajme

Me kënaqësi ju prezantojmë punëtorin e javës, Nexhmedin Neziri, asfaltues në Departamentin e Urgjencës

Gjeneratat e reja por edhe kolegët në NPB, prej Nexhmendinit mund të mësojnë shumë. Me aftësinë, motivin dhe disiplinën e tij, Nexhmendini është ekzemplarë i punonjësit shembull në NPB ?.

Kur një Ndërmarrje është e mbushur me punëtor me virtyte jashtëzakonisht të larta njerëzore, nuk ka se si shërbimet dhe punët të mos përfundojnë ashtu siç duhet ?

Ne në NPB nuk kemi si të mos jemi tejet të lumtur dhe krenar që në mesin tonë kemi koleg e shok si Nexhmedini ?

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.