Lajme

Me kënaqësi ju prezantojmë punëtorin tonë të javës, Latif Paçarizi

Me kënaqësi ju prezantojmë punëtorin tonë të javës, Latif Paçarizi, zyrtar i lartë për borxhe të qirasë ??‍?

Latifi është njëri ndër punonjësit e rrallë në NPB që me natyrën e tij të qetë e tejet pozitive, kryen punët dhe angazhimet e tij me vullnetin e dëshirën më të madhe gjithnjë në kohë dhe gjithnjë në mënyrën më të mirë të mundshme ?

Lata ashtu siç e njohim të gjithë në NPB, përveç që është punonjës i dalluar, është edhe koleg jashtëzakonisht i çmuar dhe tejet i dashur për të gjithë ne ?

Me vlerat dhe veçoritë e tij të dallueshme, NPB është tejet krenare dhe e lumtur që në rrugëtimin e saj ka punonjës të tillë ?

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.