Lajme

Me kënaqësi ju prezantojmë punëtorin tonë të javës, Naim Halili

Me kënaqësi ju prezantojmë punëtorin tonë të javës, Naim Halili, punëtor i ekipës së pastrimit në Departamentin e Mirëmbajtjes 👨🏻

Naimi është pjesë e Projektit të Mirëmbajtjes që nga fillimi i saj, një ndër punonjësit më të vjetër të ekipit të pastrimit 🙂

Naimi në punë njihet si punonjës e koleg i përpikët dhe tejet i përkushtuar, e edhe pse më i vjetri në ekip, është njëri ndër kolegët e rrallë që punën e kryen me plot vullnet e dëshirë 🤗

Punëtorët si Naimi janë lokomotiva e sukseseve tona 😊 Janë koleg e punonjës tejet të çmuar e të pazëvendësueshëm për NPB-në 🥰

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.