Lajme

Me kënaqësi ju prezantojmë punonjësen tonë të javës, Erëblina Fazliu

Me kënaqësi ju prezantojmë punonjësen tonë të javës, Erëblina Fazliu, zyrtare për Menaxhim të Borxheve në Departamentin për Komunikim dhe Media ??♀️

Shumë e buzëqeshur, me natyrë të qetë dhe tejet punëtore është Erëblina ?

Interesimi i vazhdueshëm i Erëblinës dhe gatishmëria e saj për të kontribuar në çfarëdo forme për të mirën e ndërmarrjes, janë vlera të çmueshme jo vetëm për NPB por edhe për ne, kolegëve të saj ?

Jemi tejet mirënjohës dhe falenderues që në mesin tonë kemi punonjës me vlera të tilla, si të Erëblinës ?

Puna është me e lehtë kur në mesin tonë kemi bashkëpunëtorë të tillë ?

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.