Lajme

Me kënaqësi ju prezantojmë punonjësin tonë të javës, Granit Tahiraj , Teknik i IT-së në Divizionin e Administratës

Me kënaqësi ju prezantojmë punonjësin tonë të javës, Granit Tahiraj , Teknik i IT-së në Divizionin e Administratës ?‍?

Graniti i qetë për nga natyra e tij është një djalë punëtorë, i përkushtuar si dhe është shembull i punës së pandalshme në NPB.

Interesimi i vazhdueshëm i Granitit dhe gatishmëria e tij për të kontribuar në çfarëdo forme për të mirën e ndërmarrjes, janë vlera të çmueshme jo vetëm për NPB por edhe për ne, kolegëve të tij ?

Jemi tejet mirënjohës dhe falenderues që në mesin tonë kemi punonjës me vlera të tilla, si të Granitit ?

Puna është me e lehtë kur në mesin tonë kemi bashkëpunëtorë të tillë ?

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.