Lajme

Me kënaqësi ju prezantojmë punonjësin tonë të javës, Polinik Berisha, zyrtar i logjistikës

Për Polinikun apo Polin me plot vendosmëri mund të themi që është kolegu i cili më shumë të është shok pune sesa koleg pune??‍♂️??‍♀️

Performanca e jashtëzakonshme, mundi i tij i sinqertë për të dhënë dhe arrit më të mirën në punë, janë vlera dhe karakteristika që ne dhe Ndërmarrjen na bëjnë krenar dhe shumë të lumtur që në mesin tonë kemi koleg dhe shokë të tillë ?

Për Polin mund të shkruajmë shumë por sot vetëm po e falenderojmë për të gjithë angazhimin, vullnetin dhe pozitivitetin që jep në Ndërmarrje?.

Andaj, faleminderit shumë Poli ?!

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.