Lajme

Me kënaqësi ju prezantojmë punonjësin tonë të javës, Vullnet Gashi

Me kënaqësi ju prezantojmë punonjësin tonë të javës, Vullnet Gashi, punëtor i ndërtimtarisë pranë Departamentit të Urgjencës ??

Punonjësit si Vullneti meritojnë mirënjohjen tonë të përditshme ? Përveç që punojnë punë të vështira në orare të gjata, e tash edhe në temperatura të larta, janë të pa shoq, efikas dhe nuk ndalen, duke rritur kështu vitalitetin dhe efikasitetin e shërbimeve të Ndërmarrjes ??

Vullneti me përkushtimin, optimizmin dhe energjinë pozitive që reflekton, të shton edhe më shumë vullnetin për punë ?

Vullnet e thënë më ndryshe ti së bashku me kolegët tu, të pa përtesë e të pandalshëm, kontribuoni bindshëm në rritjen e cilësisë së jetesës që e gëzojmë të gjithë ne ?

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.