Lajme

Me kënaqësi ju prezantojmë punonjësin tonë të javës, Xhelal Kasumi

Me kënaqësi ju prezantojmë punonjësin tonë të javës, Xhelal Kasumi, elektricist në njësinë e mirëmbajtjes së rregullt 👨🏻‍🏭

Në shumicën prej hyrjeve të cilat NPB i ka renovuar, për mirëmbajtjen e rregullt të ndriçimit, interfonëve, receptorëve etj, është kujdesur Xhelali 💡☺️

Koleg i zellshëm dhe i papërtesë, apo siç thonë edhe banorët e qytetit “i saktë, i urtë dhe tejet punëtor”, është Xhelali🤗

Pa këto bleta punëtore me veti të jashtëzakonshme 🐝, NPB nuk do të korrte kaq shumë suksese 🙂, të mirëmbante rreth 400 hyrje në kryeqytet 😄 Është puna dhe vullneti i tyre ato që na shtyjnë dhe na rrisinin motivin që të ecim përpara 😊

Andaj, Xhelal ty edhe gjithë kolegëve tu, u jemi mirënjohës dhe falenderues jashtëzakonisht shumë 🥰

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.