Lajme

Me kënaqësinë më të madhe ju prezantojmë punonjësen tonë të javës, Samidije Skeraj

Me kënaqësinë më të madhe ju prezantojmë punonjësen tonë të javës, Samidije Skeraj, punonjëse në grupin e pastrimit 👩🏻‍💼.
Arritjet dhe sukseset e Projektit tonë të Mirëmbajtjes por jo vetëm, mbështeten fuqishëm në angazhimin e palodhshëm të punëtorëve të zellshëm si Samidija 🥰

Shprehja “veprat flasin më shumë se fjalët”, tek ne në NPB nuk ka se si të përputhet më shumë sesa me punën dhe veprat e Samidijes 😊

Ne në NPB jemi tejet krenar dhe të lumtur që kemi në mesin tonë një grua me virtyte të tilla 🤗

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.