Lajme

Më kënaqësinë më të madhe ju prezantojmë punonjësinë tonë të javës, Nijazi Mustafa, zyrtar i lartë në Divizionin e Pronës

Më kënaqësinë më të madhe ju prezantojmë punonjësinë tonë të javës, Nijazi Mustafa, zyrtar i lartë në Divizionin e Pronës ??‍?

Nijaziu është një ndër punonjësit shembull të cilët sjellin një nivel tjetër të përvojës, të mendimit kritik dhe të njohurive të pastërta të punës të cilat nuk mësohen me libra por me përvojë ?

Nijaziu apo Baci Nijazi ashtu siç edhe e njohim të gjithë ne, është një ndër punonjësit me të vjetër në NPB i cili përveç urtësisë së tij njihet edhe për bashkëpunimin e tij të pashoq ?

Baci Nijazi, të faleminderit për zemërgjerësinë, kujdesin dhe mbështetjen që i ofron NPB-së tash e sa vite ?

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.