Lajme

Me Projektin tonë të Mirëmbajtjes ju mund të bëni hyrjen tuaj shembull për pastërti

https://www.facebook.com/npbanesore/videos/331455962017988/

Mirëmbajtja e rregullt përveç që parandalon papastërtinë dhe i jep rregull hyrjes suaj, përmirëson edhe funksionalitetin e hyrjes suaj ?, rregull dhe siguri ?

Bëj zgjedhjen e duhur, bëhu pjesë e NPB-së ?

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.