Lajme

Me vendosjen e dritareve të reja kurseh rrymë dhe ngrohje

Me vendosjen e dritareve të reja kursehet sasi e madhe e rrymës dhe ngrohjes si dhe mbrohet struktura e fasadës.

Për vetëm 6 euro në muaj ju mund të përfitoni shërbimet e Renovimit dhe Mirëmbajtjes në hyrjen tuaj.

Bëhu pjesë e Projektit të NPB-së dhe Komunës së Prishtinës duke na kontaktuar përmes numrave tonë telefonik: 038 606 670 dhe 0800 11 672, ose edhe përmes e-mailit tonë: mirembajtja@npbanesore.com

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.