Lajme

Menaxheri i Departamentit të Urgjencës, Dritëro Çadrak në “Ju flet Prishtina”

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.