Lajme

Mirëmbajtja dhe riparimi pjesë e rëndësishme në jetën e ndërtesës

Mirëmbajtja dhe riparimi janë pjesë shumë e rëndësishme në çdo jetë të ndërtesës. Ndërtesa duhet të mirëmbahet në mënyrë që të ruaj vlerën e vet të pasurisë.

Kështu ndërtesa do të vazhdojë të përmbushë funksionin e saj dhe do t’i japë komoditetin qiramarrësit dhe banorit në ndërtesë.

Bëhu pjesë e Projektit tonë që hyrja juaj të bëhet model për: Pastërti, Rregull dhe Siguri.

Për info shtesë na kontaktoni përmes numrave telefonik:038 606 670 dhe 0800 11 672, ose edhe përmes e-mailit tonë: mirembajtja@npbanesore.com.

https://www.facebook.com/npbanesore/videos/2561300187241384/

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.