Lajme

Mirëmbajtja e mureve tuaja të brendshme mban pluhurin dhe papastërtitë larg.

Ne dëshirojmë që hyrja juaj të ketë një pamje të bukur në lagje, por gjithashtu të ketë edhe funksionalitet brenda.

Ngjyrosja e banesës tuaj në interval të rregullt mund të ndihmojë në mbrojtjen nga dëmtimet që sjellë lagështia, e cila mund të çojë në dëmtim të murit si dhe rritje të mykut.

Mirëmbajtja e mureve tuaja të brendshme mban pluhurin dhe papastërtitë larg.

Ndërmarrja Publike Banesore përmes Projektit për Renovim dhe Mirëmbajtje ofron renovim të hyrjes me fasadë të re, rregullim të dyerve e dritareve, mbajtëseve të shkallëve si dhe pastrim të rregullt dy herë në javë e pastrim gjeneral një herë në muaj.

Pastërti rregull dhe siguri!

Ne dëshirojmë që hyrja juaj të ketë një pamje të bukur në lagje, por gjithashtu të ketë edhe funksionalitet brenda.Ngjyrosja e banesës tuaj në interval të rregullt mund të ndihmojë në mbrojtjen nga dëmtimet që sjellë lagështia, e cila mund të çojë në dëmtim të murit si dhe rritje të mykut.Mirëmbajtja e mureve tuaja të brendshme mban pluhurin dhe papastërtitë larg.Ndërmarrja Publike Banesore përmes Projektit për Renovim dhe Mirëmbajtje ofron renovim të hyrjes me fasadë të re, rregullim të dyerve e dritareve, mbajtëseve të shkallëve si dhe pastrim të rregullt dy herë në javë e pastrim gjeneral një herë në muaj.

Posted by Ndërmarrja Publike Banesore SH.A. Prishtinë on Wednesday, 6 November 2019

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.