Lajme

Mirëmbajtja e rregullt e rrjetit elektrik

Mirëmbajtja e rregullt e rrjetit elektrik rrit funksionimin e duhur të të gjitha pajisjeve të energjisë elektrike në vendin ku jeton si dhe krijon një mjedis të sigurt😁

Kur bëhen kontrolle të rregullta të rrjetit elektrik, prishjet e ndryshme të padëshiruara shmangen. Kur evitohen prishje të tilla, shmangim shpenzimet e paplanifikuara, kostot shumë të larta të riparimit, apo edhe zëvendësimi i pajisjeve elektrike të dëmtuara 🧰💡.

Mirëmbajtja e duhur dhe me kohë e rrjetit elektrik të një hapësire ofron mjedis të sigurt dhe të përshtatshëm🥰🏢.

Mirëmbajtja e rregullt

Mirëmbajtja e rregullt e rrjetit elektrik rrit funksionimin e duhur të të gjitha pajisjeve të energjisë elektrike në vendin ku jeton si dhe krijon një mjedis të sigurt⛑😁Kur bëhen kontrolle të rregullta të rrjetit elektrik, prishjet e ndryshme të padëshiruara shmangen. Kur evitohen prishje të tilla, shmangim shpenzimet e paplanifikuara, kostot shumë të larta të riparimit, apo edhe zëvendësimi i pajisjeve elektrike të dëmtuara 🧰💡.Mirëmbajtja e duhur dhe me kohë e rrjetit elektrik të një hapësire ofron mjedis të sigurt dhe të përshtatshëm🥰🏢.

Posted by Ndërmarrja Publike Banesore SH.A. Prishtinë on Friday, 25 October 2019

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.