Lajme

Mirëmbajtja e rregullt zgjat jetëgjatësinë e hyrjeve

Mirëmbajtja e rregullt zgjat jetëgjatësinë e hyrjeve dhe zvogëlon mundësinë e problemeve të papritura.

Mirëmbajtja e rregullt zgjat jetëgjatësinë e hyrjeve.

Mirëmbajtja e rregullt zgjat jetëgjatësinë e hyrjeve dhe zvogëlon mundësinë e problemeve të papritura.Andaj, ne përmes Projektit për Renovim dhe Mirëmbajtje ofrojmë: pastrim të rregullt dy herë në javë dhe pastrim gjeneral një herë në muaj.Bëhu pjesë e Projektit tonë që hyrja juaj të jetë hyrje model për pastërti, siguri dhe rregull.Na kontaktoni përmes numrave tanë telefonik: 038 606 670 dhe 0800 11 672, ose edhe përmes emailit tonë: mirembajtja@npbanesore.com, që të bëheni pjesë e Projektit për transformimin e hyrjeve të Prishtinës.

Posted by Ndërmarrja Publike Banesore SH.A. Prishtinë on Wednesday, 2 October 2019

Andaj, ne përmes Projektit për Renovim dhe Mirëmbajtje ofrojmë: pastrim të rregullt dy herë në javë dhe pastrim gjeneral një herë në muaj.
Bëhu pjesë e Projektit tonë që hyrja juaj të jetë hyrje model për pastërti, siguri dhe rregull.

Na kontaktoni përmes numrave tanë telefonik: 038 606 670 dhe 0800 11 672, ose edhe përmes emailit tonë: mirembajtja@npbanesore.com, që të bëheni pjesë e Projektit për transformimin e hyrjeve të Prishtinës.

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.