Lajme

Mirëmbajtja e rregullt zgjat jetëgjatësinë e hyrjeve

NPB transformon hyrjet në Prishtinë

Dyer që funksionojnë si duhet, dritare të pastërta dhe një hyrje e sigurt për ndërtesën tuaj, janë vetëm disa nga shërbimet që Departamenti ynë i Mirëmbajtjes mund të ju ofrojë. Mirëmbajtja e rregullt zgjat jetëgjatësinë e hyrjeve dhe zvogëlon mundësinë e problemeve të papritura. Andaj, ne përmes Projektit për Renovim dhe Mirëmbajtje ofrojmë: pastrim të rregullt dy herë në javë dhe pastrim gjeneral një herë në muaj. Bëhu pjesë e Projektit tonë që hyrja juaj të jetë hyrje model për pastërti, siguri dhe rregull.Na kontaktoni përmes numrave tanë telefonik: 038 606 670 dhe 0800 11 672, ose edhe përmes emailit tonë: mirembajtja@npbanesore.com, që të bëheni pjesë e Projektit për transformimin e hyrjeve të Prishtinës.

Posted by Ndërmarrja Publike Banesore SH.A. Prishtinë on Thursday, 12 September 2019

Dyer që funksionojnë si duhet, dritare të pastërta dhe një hyrje e sigurt për ndërtesën tuaj, janë vetëm disa nga shërbimet që Departamenti ynë i Mirëmbajtjes mund të ju ofrojë.

Mirëmbajtja e rregullt zgjat jetëgjatësinë e hyrjeve dhe zvogëlon mundësinë e problemeve të papritura.

Andaj, ne përmes Projektit për Renovim dhe Mirëmbajtje ofrojmë: pastrim të rregullt dy herë në javë dhe pastrim gjeneral një herë në muaj.
Bëhu pjesë e Projektit tonë që hyrja juaj të jetë hyrje model për pastërti, siguri dhe rregull.

Na kontaktoni përmes numrave tanë telefonik: 038 606 670 dhe 0800 11 672, ose edhe përmes emailit tonë: mirembajtja@npbanesore.com, që të bëheni pjesë e Projektit për transformimin e hyrjeve të Prishtinës.

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.