Lajme

Mirëmbajtje e mureve tuaja të brendshme mund të mbaj pluhurin dhe papastërtitë larg.

Ngjyrosja e shtëpisë/banesës tuaj në interval të rregullt mund të ndihmojë në mbrojtjen nga dëmtimet që sjellë lagështia, e cila mund të çojë në dëmtim të murit si dhe rritje të mykut.
Mirëmbajtje e mureve tuaja të brendshme mund të mbaj pluhurin dhe papastërtitë larg.

Ndërmarrja Publike Banesore përmes Projektit për Renovim dhe Mirëmbajtje ofron renovim të hyrjes me fasadë të re, rregullim të dyerve e dritareve, mbajtëseve të shkallëve si dhe pastrim të rregullt dy herë në javë e pastrim gjeneral një herë në muaj .

Mirëmbajtjen e hyrjes mund ta paguani në çdo pikë të: Postës së Kosovës, MoneyGram Kosova & Moneta, Vllesa RIA – Co dhe UnionNet, PA PROVIZION në secilën lagje të Komunës së Prishtinës.

https://www.facebook.com/npbanesore/videos/2750182338333418/

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.