Lajme

Mirëmbatja siguron mirëqenien e qytetarëve

Mirëmbatja siguron mirëqenien e qytetarëve dhe lehtëson evolucionin dhe transformimin në lidhje me sipërfaqet e gjelbërta dhe biodiversitetin, ciklin e ujit, ciklin e materies ose energjinë e qytetit.??

Mirëmbajtja dhe riparimi janë pjesë shumë e rëndësishme në çdo jetë të ndërtesës. Praktika e mirëmbajtjes së ndërtesave është e nevojshme në çdo zhvillim. Ndërtesa duhet të mirëmbahet në mënyrë që të ruajë vlerën e vetë të pasurisë. Kështu ndërtesa do të vazhdojë të përmbushë funksionin e saj dhe do t’i japë komoditetin qiramarrësit dhe banorit në ndërtesë.

Prandaj ,NPB dhe Komuna e Prishtinës, përmes Projektit për Renovim dhe Mirëmbajtje ju ofrojnë mirëmbajtje dhe pastrim të rregullt dy herë në javë dhe pastrim gjeneral një herë në muaj. ??

Bëhu pjesë e Projektit tonë që hyrja juaj të bëhet model për: Pastërti, Rregull dhe Siguri.

Për info shtesë na kontaktoni përmes numrave telefonik:
038 606 670 dhe 0800 11 672, ose edhe përmes e-mailit tonë: mirembajtja@npbanesore.com.

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.