Lajme

Na kontakto permes qendrës tonë të Thirrjeve

Keni nevojë të rregulloni interfonin, të sqaroni diçka në lidhje më Projektin për Renovim dhe Mirëmbajtje apo të ndërroni llampat jofunksionale 💡🏚️?

Atëherë për të bërë zgjidhje, kontakto Qendrën tonë të Thirrjeve ☎️📲

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.