Lajme

Ndërmarrja ofron shërbimin e mirëmbajtjes

Ju njoftojmë se Ndërmarrja Publike Banesore SH.A. Prishtinë i është rikthyer traditës duke ofruar shërbimet e mirëmbajtjes së hapësirave të përbashkëta të ndërtesave kolektive si dhe objekteve afariste.

Në mënyrë që të ofrojmë shërbime sa më profesionale dhe që të jemi sa më afër qytetarëve të Prishtinës, ne ofrojmë mirëmbajtjen e këtyre hapësirave të ndara në kategori, ashtu duke ju mundësuar që ju si banorë të këtyre ndërtesave të krijoni pakon tuaj të mirëmbajtjes sipas nevojës. Për të gjitha informatat, ju lutemi që të na kontaktoni në: Tel.: 038 540 014 dhe 045 134 178 e-mail: mirembajtja@npbanesore.com www.npbanesore.com Adresa: Rr.”Bill Klinton”, nr.32, 10000 Prishtinë

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.