Lajme

Ndërmarrja Publike Banesore arrin marrëveshje sponzorizimi me Klubin e Futsallit “FC Prishtina Futsal”

Ndërmarrja Publike Banesore arrin marrëveshje sponzorizimi me Klubin e Futsallit “FC Prishtina Futsal”

Kryeshefi Ekzekutiv i NPB, Hajdar Hoxhaj, priti në takim të hënën, presidentin e Klubit të Futsallit “FC Prishtina Futsal”, Fatos Dili, për të zyrtarizuar mbështjetjen e NPB karshi këtij klubi ⚽

Ne jemi jashtëzakonisht të lumtur që me punën dhe angazhmin e madh për qytetin, po arrijmë që përmes sponzorizimit të mbështesim edhe klubet sportive ?

Klubit “FC Prishtina Futsal” i urojmë suksese të pandalshme në fushëveprimtaritë e tyre ?

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.