Lajme

Ndërmarrja Publike Banesore, është vend pune që nuk ka barriera komunikimi

Abedinit, Edmondit, Lulzimit dhe Hidajetes, punonjës në Mirëmbajtje, në Javën Ndërkombëtare të të Shurdhërve, por jo vetëm, i’u jemi mirënjohës dhe shumë falenderues pasi që me ndihmën, vullnetin, motivin dhe punën e tyre Projekti ynë i Mirëmbajtjes eci në rrugën e duhur.

Me kontributin tuaj të dhënë në punë, keni dëshmuar që të gjithë mund të punojnë!

Falë jush, sot Ndërmarrja Publike Banesore, është vend pune që nuk ka barriera komunikimi

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.