Lajme

Ndërmarrja Publike Banesore me adresë të re ??

Ndërmarrja Publike Banesore me adresë të re ??
Që nga sot zyret qendrore të NPB-së ndodhen në rrugën “Zija Shemsiu” në lagjen Ulpianë, afër Postës së Madhe dhe Beni Donës.
Pasi që ende jemi në proces të bartjes, i lusim qytetarët që për çfarëdo urgjence të na kontaktojnë në numrin e telefonit: 038 606 672 ose në emailin info@npbanesore.com
Ju lutem orientohuni në foton më poshtë për më shumë detaje rreth adresës së re.

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.