Lajme

Ndërmarrja Publike Banesore ndan lokal për Shtëpinë e Pleqve

Në vazhdën e përkrahjes së shoqatave dhe qendrave sociale, Drejtoria e Shërbimeve Publike, Mbrojtjes dhe Shpëtimit në bashkëpunim me Ndërmarrjen Publike Banesore ndan lokal pa qera për qendrën sociale të Shtëpisë së Pleqve.

Duke i parë kushtet e vështira dhe nevojën për hapësira më të mira dhe më komode për këto qendra, Komisioni Komunal i Aksionarëve të NPB-së ka vendosur që të përkrahë iniciativën e Drejtorisë për Shërbime Publike duke dhënë për shfrytëzim pa qera disa lokale për Qendrat Sociale që përkujdesen për personat e moshuar.

Ndërmarrja Publike Banesore në bashkëpunim me Komunën e Prishtinës do të vazhdojë të ofrojë përkrahje për qendra të kësaj përfaqësie në secilën lagje të Prishtinës. Përkrahja jonë vazhdon, për më shumë mirëqenie dhe barazi sociale.

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.