Lajme

Ndërmarrja Publike Banesore nga fondi i saj investon në renovim dhe mirëmbajtje të banesave kolektive duke lidhur kontratë për pastrim, për 5 vite, më këshillin e banesës

" height="315" width="560" allowfullscreen="" frameborder="0">

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.