Lajme

Ndërmarrja Publike Banesore përkrah aksionin për dhurim të gjakut

Ndërmarrja Publike Banesore përkrah aksionin për dhurim të gjakut me qëllim të dhënies së ndihmës për njerëzit në nevojë.

Sot, më 20 tetor 2017, Qendra e Kosovës për Transfuzion të Gjakut ka qëndruar në zyrat e NPB-së, me ç’rast një numër i konsiderueshëm i madh i stafit në mënyrë vullnetare, kanë dhuruar gjak.

Ndërmarrja Publike Banesore falenderon stafin e saj,  dhe një herit mbetet e përkushtuar në përkrahje të iniciativave të tilla në të ardhmen.

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.