Lajme

Ndërtesa duhet të mirëmbahet në mënyrë që të ruajë vlerën e vetë të pasurisë.

Ndërtesa duhet të mirëmbahet në mënyrë që të ruajë vlerën e vetë të pasurisë. Kështu ndërtesa do të vazhdojë të përmbushë funksionin e saj dhe do t’i japë komoditetin qiramarrësit dhe banorit në ndërtesë??. Bëhu pjesë e Projektit tonë që hyrja juaj të bëhet model për: Pastërti, Rregull dhe Siguri.

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.