Lajme

Në 2019, “Ec me ne!

Stafi i NPB-së në javën që po lëmë pas, vendosi që për vajtje/ardhje në punë, apo dalje në terren apo edhe në pauzë të përdor si mjet transportues biçikletën?‍♀️?‍♂️, ecjen?‍♂️?‍♀️ ose transportin publik??.

Përmes storieve të ndara me ju këtë javë si dhe duke ndarë me ju këshilla/sugjerime se pse duhet të përdorni sa më pak mjete që rrezikojn shëndetin? tonë dhe ndotin ambientin?? që na rrethon, ju ftojmë që edhe në ditët, javët dhe muajt e ardhshëm bashkë me ne, të përdorim sa më shumë, biçkletën, transportin publik apo edhe të ecim.

Së bashku mund ta bëjme qytetin tonë më të bukur, më të pastër dhe më të jetueshëm☘️.

Për një zemër e trup të shëndosh si dhe për ajër dhe ambient të pastër, ecni, çikloni apo përdoreni transportin publik!

#MOBILITYWEEK #PRISHTINA

Stafi i NPB-së në javën që po lëmë pas, vendosi që për vajtje/ardhje në punë, apo dalje në terren apo edhe në pauzë të përdor si mjet transportues biçikletën?‍♀️?‍♂️, ecjen?‍♂️?‍♀️ ose transportin publik??. Përmes storieve të ndara me ju këtë javë si dhe duke ndarë me ju këshilla/sugjerime se pse duhet të përdorni sa më pak mjete që rrezikojn shëndetin? tonë dhe ndotin ambientin?? që na rrethon, ju ftojmë që edhe në ditët, javët dhe muajt e ardhshëm bashkë me ne, të përdorim sa më shumë, biçkletën, transportin publik apo edhe të ecim. Së bashku mund ta bëjme qytetin tonë më të bukur, më të pastër dhe më të jetueshëm☘️. Për një zemër e trup të shëndosh si dhe për ajër dhe ambient të pastër, ecni, çikloni apo përdoreni transportin publik!Në 2019, “Ec me ne!”#MOBILITYWEEK #PRISHTINA…The staff of Public Housing Enterprise in the week that we are leaving behind decided to use walking?‍♂️?‍♀️, cycling?‍♀️?‍♂️ or public transport?? as a means of transport to go out in terrain, lunch break or to come and go to work.Through stories shared with you this week as well as sharing tips/suggestions on why you should use the least amount of tools that endanger our health? and pollute the environment around us ??, we invite you to join to walk, cycle or to use public transport in the upcoming days, weeks and months together.Together we can make our city beautiful, cleaner and more livable☘️.For a healthy heart and body as well as clean air and environment, walk, cycle or use public transport!In 2019, “Walk with us!”#MOBILITYWEEK #PRISHTINA

Posted by Ndërmarrja Publike Banesore SH.A. Prishtinë on Friday, 20 September 2019

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.