Lajme

Në kuadër të renovimit të hyrjes, me qëllim arritjen e sigurisë, është edhe riparimi i parmakëve

Në kuadër të renovimit të hyrjes, me qëllim arritjen e sigurisë, është edhe riparimi i parmakëve ??‍?

Punonjësit tanë sigurohen që parmakët e hyrjes suaj të jenë në gjendje të rregullt dhe funksional në mënyrë që të ofrojnë sigurinë e duhur gjatë përdorimit ditor të shkallëve ??

#përnjëhyrjetësigurt

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.