Lajme

Ne mund të ju ndihmojmë që të jeni më proaktiv në lidhje me mirëmbajtjen dhe renovimin e hyrjes suaj

Rritja e vlerës së pronës, jetëgjatësia e ndërtesës, rregullimi i imazhit të brendshëm dhe të jashtëm të ndërtesës si dhe rritja e sigurisë brenda hyrjes, janë vetëm disa nga benefitet që hyrja juaj fiton nga renovimi dhe mirëmbajtja e saj ??.

Ne mund të ju ndihmojmë që të jeni më proaktiv në lidhje me mirëmbajtjen dhe renovimin e hyrjes suaj, duke u bërë pjesë e Projektit për Renovim dhe Mirëmbajtje të NPB-së ?

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.