Lajme

Ne në NPB jemi të përkushtuar maksimalisht në ofrimin e shërbimeve sa më të mira për qytetarët

Ne në NPB jemi të përkushtuar maksimalisht në ofrimin e shërbimeve sa më të mira për qytetarët ?.

Që të arrijmë këtë, duhet të përpiqemi që të kuptojmë qartë nevojat dhe kërkesat e banorëve, në mënyrë që ato të përmbushen dhe të menaxhohen ashtu siç është më së miri ?

Falë komunikimit të shëndoshë mes banorëve dhe Ndërmarrjes, ne po arrijmë që vazhdimisht të kontribuojmë në përmirësimin e cilësisë së shërbimeve tona ?

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.