Lajme

Ne po mbyllim javën me punë shumë të mira e të përfunduara

https://www.facebook.com/npbanesore/videos/4093978897316958/

Ne po mbyllim javën me punë shumë të mira e të përfunduara, në pothuajse çdo cep e kënd të qytetit ??

#përqytetin

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.