Lajme

Nëse je ka don me e lon krejt mahallën pa tekst, hajde në NPB pa e mendu dy herë

https://www.facebook.com/npbanesore/videos/568128981221774

Nëse je ka don me e lon krejt mahallën pa tekst, hajde në NPB pa e mendu dy herë ??

?? Bëhu pjesë e NPB-së duke klikuar linkun: http://npbanesore.com/wp-content/uploads/2019/04/1a.-Kerkese-per-renovimin-dhe-mirembajtjen-e-nderteses-ne-bashkepronesi.pdf?fbclid=IwAR0rI7bcFoIZ3E_7yIsiZe353PBoQ9aPA8E3Ccdyg06d03QAeLUukTm5YqI

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.