Lajme

Nesër, bashkangjitu edhe ti!

Hajdari është U.D. Kryeshef Ekzekutiv në NPB. Ai ka vendosur të çiklojë për takimet me qytetarë dhe dalje në terren.

Ne duke e ndarë storien e Hajdarit me ju, ju ftojmë të çikloni dhe ju për mendje të shëndosh dhe ambient të pastër.

Nesër, bashkangjitu edhe ti!

Të bëjmë qytetin më të jetueshëm duke ecur, çikluar apo duke përdorur transportin publik. Në 2019, “Ec me ne!”

#MOBILITYWEEK #PRISHTINA

Hajdari është U.D. Kryeshef Ekzekutiv në NPB. Ai ka vendosur të çiklojë për takimet me qytetarë dhe dalje në terren. Ne duke e ndarë storien e Hajdarit me ju, ju ftojmë të çikloni dhe ju për mendje të shëndosh dhe ambient të pastër. Nesër, bashkangjitu edhe ti!Të bëjmë qytetin më të jetueshëm duke ecur, çikluar apo duke përdorur transportin publik. Në 2019, “Ec me ne!”#MOBILITYWEEK #PRISHTINA…Hajdar is the Chief Executive Officer at NPB. He has decided to cycle for citizen meetings and to go out in the terrain.Sharing Hajdar's story with you, we invite you to cycle for a healthy mind and a clean environment.Join us!Make the city more livable by walking, cycling or using public transport. In 2019, "Walk with us!"#MOBILITYWEEK #PRISHTINA

Posted by Ndërmarrja Publike Banesore SH.A. Prishtinë on Wednesday, 18 September 2019

#MOBILITYWEEK #PRISHTINA

Hajdari është U.D. Kryeshef Ekzekutiv në NPB. Ai ka vendosur të çiklojë për takimet me qytetarë dhe dalje në terren.

Ne duke e ndarë storien e Hajdarit me ju, ju ftojmë të çikloni dhe ju për mendje të shëndosh dhe ambient të pastër.

Nesër, bashkangjitu edhe ti!

Të bëjmë qytetin më të jetueshëm duke ecur, çikluar apo duke përdorur transportin publik. Në 2019, “Ec me ne!”

#MOBILITYWEEK #PRISHTINA

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.