Lajme

Nexhat Kryeziu në emisionin “Sytë 7” në Klan Kosova – 19.06.2017

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.