Lajme

Ngjyrosja dhe fasadimi i murit largon papastërtitë e mbledhura gjatë vitit dhe krijon ambient dhe ajër të pastër në hyrje

Ngjyrosja dhe fasadimi i murit largon papastërtitë e mbledhura gjatë vitit dhe krijon ambient dhe ajër të pastër në hyrje ?

Mirëmbajtja e NPB-së vazhdimisht kujdeset që hyrja juaj të jetë e pastërt, e rregullt dhe e sigurt ?

#përnjëhyrjetëpastër

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.