Lajme

Një botë e barabartë është një botë e mundshme

“Një botë e barabartë është një botë e mundshme” është slogani botëror për Ditën Ndërkombëtare të Grave 2020.

Kjo ditë, festohet çdo vit më 8 Mars. Duke na ofruar një mundësi për të reflektuar mbi përparimin e bërë, për të bërë thirrje për ndryshim dhe për të festuar akte guximi dhe vendosmërie nga gratë e zakonshme që kanë luajtur një rol të jashtëzakonshëm në historinë e vendeve dhe komuniteteve të tyre.

NPB këtë vit feston guximin e grave të mbijetuara të dhunës seksuale, duke ju ftuar të gjithëve të bëheni “zëri i tyre”!

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.