Lajme

Një gjysmëviti punë dhe përkushtim në NPB

Ndërmarrja Publike Banesore mbajti dje takim me punëtorët e Departamentit të  Mirëmbajtes ku u diskutua për të arriturat për gjysmën e parë të vitit.

 

Në gjashtë mujorin e parë të këtij viti NPB falë punës së përkushtuar të ekipeve të njësisë për investime ka rinovuar 61 hyrje.  

 

Për profesionalizmin e treguar, punën e mahnitshme dhe për orët e pafundme shpenzuar për realizimin e Projektit për Renovimi të Hyrjeve këta punëtorë u shpërblyen me bonuse.

 

Vigjilenca dhe përkushtimi i punëtorëve tonë janë burim frymëzimi për NPB.

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.