Lajme

Njoftim për anulim të Konkursit për Auditor të Brendshëm

Komisioni i Auditimit të Brendshëm të Ndërmarrjes Publike Banesore, pas shqyrtimit të konkursit për pozitën “Auditor i Brendshëm” -i shpallur në datën: 08.04.2019, në mbledhjen e mbajtur në datën 24.07.2019, ka vendosur që ky Konkurs të ANULOHET.

 

Për rishpallje të këtij konkursi ju njoftojmë me kohë.

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.