Lajme

Njoftim për anulim të Konkursit për pozitën “Kryeshef Ekzekutiv”

Bordi i Drejtorëve të Ndërmarrjes Publike Banesore, pas shqyrtimit të Konkursit për pozitën “Kryeshef Ekzekutiv” – i shpallur në datën: 22.02.2019 dhe i vazhduar në datën: 29.03.2019, në mbledhjen e mbajtur në datën: 03.09.2019, ka vendosur që ky Konkurs të Anulohet.

Për rishpallje të këtij Konkursi do të njoftoheni me kohë.

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.