Lajme

NJOFTIM PËR BANORËT E HYRJEVE KOLEKTIVE NË LAGJEN DARDANIA

Sot dhe nesër, më 24 mars dhe më 25 mars, duke filluar nga ora 08:00 deri në 20:00 do të dezinfektohen të gjitha hyrjet në lagjen Dardania.

Lusim të gjithë banorët e lagjes Dardania që gjatë procesit të dezinfektimit të bashkëpunojnë me ekipet tona në terren, duke ofruar ndihmë për kyçje në energji elektrike, për pajisjet për dezinfektim si dhe duke shmangur lëvizjet për 30 minuta gjatë dezinfektimit.

Bëjë tag në këtë post shokët dhe shoqet tua të cilët banojnë në hyrjet e ndërtesave kolektive në Dardani, për t’i njoftuar më këtë aktivitet.

Për dinamiken e dezinfektimit të lagjeve tjera do të njoftoheni me kohë!

#sëbashku mund t’ja dalim ?.

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.