Lajme

NJOFTIM PËR BANORËT E HYRJEVE KOLEKTIVE NË LAGJET MAT, DODONA DHE TASLIXHE

Nesër më 28 mars duke filluar nga ora 08:00 deri në 17:00 do të dezinfektohen të gjitha hyrjet në lagjet Mat, Dodona dhe Taslixhe.

Lusim të gjithë banorët e këtyre lagjeve që gjatë procesit të dezinfektimit të bashkëpunojnë me ekipet tona në terren, duke ofruar ndihmë për kyçje në energji elektrike, për pajisjet për dezinfektim si dhe duke shmangur lëvizjet për 30 minuta gjatë dezinfektimit.

Bëjë tag në këtë post shokët dhe shoqet tua të cilët banojnë në hyrjet e ndërtesave kolektive në Lagjet Mat, Dodona dhe Taslixhe për t’i njoftuar me këtë aktivitet.

Për dinamikën e dezinfektimit të hyrjeve në lagjet tjera do të njoftoheni me kohë!

#sëbashku mund t’ja dalim ?.

Sqarim: Hyrjet që janë duke u dezinfektuar dhe ato të cilat janë dezinfektuar këtë javë, janë të gjitha pa administrim!

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.